Zaštita privatnosti

www.pto-nekic.com obavezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici www.pto-nekic.com i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Uvjeti prodaje

Korištenjem www.ptonekic.com Internet trgovine automatski prihvaćate sva sljedeća pravila i uvjete.  Molimo Vas da prije korištenja Internet trgovine pažljivo pročitate ove naputke.

Internet stranice www.ptonekic.com mogu se koristiti za vlastitu upotrebu bez ikakvih naknada i ograničenja. Nije dozvoljeno razmjena materijala s ovih stranica u bilo kojem smislu, kao ni njihova reprodukcija, javno korištenje ili distribucija bez prethodnog pismenog odobrenja od strane www.pto-nekic.com-a.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, maloljetne i potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije snosi kupac tj. korisnik.


UVJETI KUPNJE

Ovi uvjeti utvrđuju postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama.
www.pto-nekic.com je Internet trgovina u vlasništvu tvrtke PTO Nekić, Savska 6, 23 210 Biograd na Moru
Kupac je svaki posjetitelj naše Internet trgovine koji putem elektronskog formulara naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga Prodavatelju.
Sve cijene izražene su u kunama i PTO Nekić zadržava pravo na njihovu izmjenu bez prethodne najave.


NARUČIVANJE

Svi proizvodi ponuđeni u našoj Internet trgovini naručuju se putem elektronskog formulara.
Kad zaprimimo vašu narudžbu, naručeni proizvod predajemo na dostavu HP Ekspresu. Sve narudžbe zaprimljene do 11 sati otpremamo isti dan.
 

DOSTAVA

Ugovorni dostavljač naših proizvoda na teritoriju RH je HP Ekspres.
 

CIJENE DOSTAVE

Republika Hrvatska
Cijena dostave na području Republike Hrvatske za bilo koje pakiranje do 10kg iznosi 5,20 €. Ukoliko težina željenog paketa prelazi 10kg, molimo kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.
 

PLAĆANJE

Republika Hrvatska

Prilikom preuzimanja robe od strane dostavljača.


POVRAT ILI REKLAMACIJA

Pravo na povrat proizvoda koje nije naručio ili proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta kupac ima u roku od 5 radna dana po primitku pošiljke.
PTO Nekić odobrit će povrat proizvoda u dogovoru sa kupcem (e-mail, telefon), te će kupcu poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova.
Kupac je dužan eventualnu reklamaciju uputiti putem e-maila ili telefonom na PTO Nekić (podaci u kontaktu) u roku od 2 radna dana nakon primitka pošiljke.
Naknadne reklamacije neće se uvažavati.
Reklamacija se ne priznaje ukoliko je kupac naručio krivi proizvod ili mu se naručeni proizvod ne sviđa.